Agenda

do
30
mrt
De schoolfotograaf zal twee dagen op school komen. U krijgt t.z.t. te horen...
do
30
mrt
Deze avond is bedoeld voor de ouders van de kinderen van groep 7 i.v.m....
zo
2
apr
Deze zondag zal in de aula van school de kledingbeurs van Kortjakje...

Nieuws

Leerlingen overhandigen cheque opbrengst kerstmarkt aan "Iedereen een maaltijd".

Leerlingen overhandigen cheque opbrengst kerstmarkt aan "Iedereen een maaltijd".

Vanochtend hebben enkele leerlingen een waardecheque met de totale opbrengst van de kerstmarkt van de school, €1595,60 officieel overhandigd aan Brenda Hartgring van Iedereen een maaltijd. Dit werd gedaan in de nieuwe lunchroom van de stichting die is gevestigd in het Woonhart.

Sint op school

Sint op school

Vrijdag 9 december 2016

Afgelopen maandag heeft de Sint onze school bezocht. Hij kwam aan in een mooie koets. In de aula van de Paulusschool konden de kinderen van een show genieten. De pieten hebben een mooie taart gemaakt en alle klassen hadden wat mee om de taart te versieren. Vervolgens mocht juf Corry de taart in ontvangst nemen. 

Daarna gingen de klassen terug naar hun lokaal. De bovenbouw ging surprises uitpakken en de onderbouw vierde Sinterklaas op zijn eigen manier en de Sint kwam natuurlijk nog even in de klas langs.

Het was weer een gezellige ochtend. Voor foto's kunt u eventueel op de site van de klas van uw kind terecht.

25/8/2016 - Heerlijke verkoelende ijsjes van de Ouderraad

De eerste week was het flink warm op school. Natuurlijk waren we erg blij dat het zomerse weer was terug gekomen, maar het wennen aan het schoolritme met die hitte, viel niet altijd mee. Wat waren de kinderen dan ook blij dat ze op donderdag werden verblijd met een heerlijk ijsje! De ijsjes waren verzorgd door de ouders van de Ouderraad. Nogmaals heel erg bedankt Ouderraad, het was heerlijk!

Tabletles bij de kleuters

De kleuters hebben voor het eerst tabletles gehad. Ze zijn aan de slag gegaan met apps in een lokaal. De kinderen vonden het heel leuk en konden laten zien dat ze al heel veel kunnen!

Poppenkast

De Nicolaaskerk viert feest voor het 100-jarig bestaan en heeft een poppenkast voorstelling geregeld voor onze groepen 4. Het toneelstuk ging over een oude pelgrim die veel tegenkwam op zijn tocht. De kinderen hebben ervan genoten! Bedankt voor de voorstelling!

Catwalk project mode

We hebben afgelopen vrijdag een echte catwalk in de aula gehad. Deze keer waren niet de leerkrachten, maar de leerlingen aan de beurt. In twee weken tijd zijn er ontzettend mooie outfits ontstaan en konden deze getoond worden op de catwalk. Van slippers, bewerkte schoenen tot aan t-shirts met hotfixsteentjes en hoeden van papier maché. De foto's zijn zeker de moeite waard om te bekijken! Deze week hebben we nog drie dagen project mode met als afsluiting de kijkmiddag voor ouders.

Voor foto's klik hier.

Modeproject

Afgelopen maandag hebben we op school het modeproject feestelijk geopend d.m.v. een "Catwalkshow" door alle leerkrachten van de Paulusschool. Alle leerkrachten hadden een mooie hoed op en gingen één voor één de catwalk over. Het geheel aan elkaar gepraat door juf Corry.

Het modeproject gaat duren tot woensdag 20 april. In alle klassen wordt gewerkt in het thema mode. Woensdag 20 april zal het project afgesloten worden door een expositie voor de leerlingen en hun familie. Op de aulatrappen zal uit elke klas één i8tem gepresenteerd worden.

Voor foto's van de hoedenparade klik hier.

De grote rekendag

23 maart hebben wij op school meegedaan aan de landelijke grote rekendag. De kinderen gingen in groepjes, samengesteld uit kinderen van verschillende klassen, in diverse lokalen meedoen aan rekenopdrachten. Het thema was "Kraak de code". Ze hebben schatten gezochten, spelletjes ontworpen, robotten gebouwd en nog veel meer. Het was een leuke leerzame dag. Voor foto's klik hier.

Palmpasen

Op zondag 20 maart zijn heel veel leerlingen naar de Nicolaas kerkviering geweest in verband met Palmpasen. Op school waren er al prachte palmpaasstokken geknutseld. In de kerk zijn er broodhaantjes aan de bovenkant vastgemaakt en hadden de leerlingen een speciale rol in de viering. Het was erg leuk om zoveel leerlingen van onze school te zien.

Carnaval

Op 5 februari hebben we carnaval gevierd. Iedereen mocht verkleed naar school komen en er hebben veel feestelijke activiteiten plaatsgevonden. Zo zijn de kleuters in een optocht door de wijk getrokken, heeft er een echte disco in de aula plaatsgevonden en zijn er in de klassen polonaises en spelletjes gespeeld.