Naschoolse activiteiten

Naschoolse activiteiten schooljaar 2017-2018

Tijdens het traject ‘andere schooltijden’ hebben wij van meerdere ouders begrepen dat er behoefte was bij ouders aan een naschools activiteitenaanbod op school, waardoor leerlingen toch langer op school kunnen blijven. We hebben deze vraag intussen onderzocht en we willen na de zomervakantie starten met een pilot met de volgende naschoolse activiteiten: kunstzinnige vorming theatersport. U kunt uw zoon/dochter in de eerste week na de zomervakantie opgeven voor deze activiteit, indien u hiervoor interesse heeft. Hiervoor sturen wij t.z.t. een aparte mail. Zoals eerder aangegeven ontvangen wij als school GEEN subsidie voor dit soort activiteiten. Dit betekent dat wij de activiteiten alléén kunnen aanbieden als deze zelf worden bekostigd door ouders. We hebben wel geprobeerd de kosten hiervoor zo laag mogelijk te houden. Ook is het mogelijk om met bonnen van de Zoetermeerpas te betalen! Naar gelang het aantal geïnteresseerden bekijken we of we in overleg een evt. tweede groep opstarten. Er kunnen max. 10 deelnemers per groep deelnemen aan de activiteit.

Wat is theatersport?
Theatersport is improvisatietoneel. Improviseren is ter plekke iets verzinnen, een opdracht uitvoeren waarvan je van te voren niets van af wist. We leren dat fouten maken niet erg is en daar klappen we zelfs voor.
Vergelijkbare spellen waren te zien in ‘de lama’s’ en ‘de grote improvisatieshow’. We lachen met elkaar, we accepteren elkaar en helpen de ander.
Kosten: €27,50 dit is inclusief wat drinken en iets te eten.

Wat is Kunstzinnige Vorming?
Gedurende 5 lessen gaan we aan de slag met diverse knutselmaterialen. De kleuters maken mooie knutselwerken, de oudere kinderen gaan aan de slag met kunststromingen en kunstenaars, en maken daar hun eigen kunstwerk bij.
Ons motto: kijk niet naar het kunstwerk van anderen, maar maak iets wat je zelf mooi vind. Kosten: €40,- dit is inclusief wat drinken en iets te eten.

Theatersport groep 5-8 op maandag 14:30-15:30
maandag 4 september
maandag 11 september
maandag 18 september
maandag 25 september
maandag 9 oktober

Kunstzinnige Vorming groep 3-4 op donderdag 14:30-15:30
donderdag 7 september
donderdag 14 september
donderdag 21 september
donderdag 5 oktober
donderdag 12 oktober

Kunstzinnige Vorming groep 1-2 op maandag 14:30-15:30
maandag 23 oktober
maandag 30 oktober
maandag 6 november
maandag 13 november
maandag 20 november

Theatersport groep 3-4 op donderdag 14:30-15:30
donderdag 26 oktober
donderdag 2 november
donderdag 9 november
donderdag 16 november
donderdag 23 november
De naschoolse activiteiten zullen worden uitgevoerd door Mariska Charbo van Kitzart. Voor meer informatie:
info@kitzart.nl/www.kitzart.nl.

X