Project milieu: HaTeNaCoTech

Project Milieu
22 mei 2019
Proefjes
22 mei 2019

Tijdens ons milieuproject willen we zoveel mogelijk te weten komen over het milieu. Om dit te bereiken hebben wij HaTeNaCoTech, een circuit met daarin de vakken handvaardigheid, tekenen, computer, natuur en techniek.

De opdrachten zijn divers en hier en daar behoorlijk pittig. Zo worden er proefjes gedaan met drijven en zinken, posters gemaakt over waar afval weggegooid moet worden, plastic monsters gemaakt die we echt naar Greenpeace gaan sturen (Greenpeace stuurt dit monster van plastic dan weer terug naar Unilever), zoeken we vragen op de computer op over het milieu voor onze milieuvragenmuur en ontdekken we welke apparaten op elektriciteit werken en welke niet.

 

Een kleine impressie is te zien op de foto’s:

   

Commentaar is gesloten

X