De Paulusschool dicht i.v.m. maatregelen Coronavirus

Bezoek van Gogh museum
18 maart 2020
Een speciale videoboodschap van ons allemaal, voor jullie!
3 april 2020

Beste jongens en meisjes, ouders en andere betrokkenen van De Paulusschool,

Wat is het toch een gekke situatie op dit moment. De school is dicht en onze leerlingen werken thuis aan onderwijs ‘op afstand’. Voor de kinderen van ouders met een vitaal beroep is er dagelijks opvang in onze school. Zij worden zo goed mogelijk geholpen met hun werk door de juffen en meesters, die dagelijks wisselen en de kinderen opvangen.

Jullie eigen juffen en meesters zijn iedere dag hard aan het werk om jullie thuis zo goed mogelijk te begeleiden. Dit gaat iedere dag een beetje beter, want zij bedenken iedere dag weer nieuwe idee├źn en opdrachten om het thuiswerken zo leuk en afwisselend mogelijk te maken. Deze week krijgen we ook mogelijkheden om met Microsoft Teams te werken, waardoor jullie samen met de juf of meester (vanaf groep 4) naar bijeenkomsten kunnen komen (via de computer) voor extra uitleg of gewoon een gezellig praatje met elkaar.

We begrijpen dat het voor jullie heel gek moet zijn om op deze manier thuis te zijn. Gelukkig hebben jullie meestal jullie vader en/of moeder in de buurt die jullie op weg kunnen helpen met het schoolwerk. Maar ook voor hen is het best lastig, want zij hebben ook vaak hun eigen thuiswerk te doen en hebben vaak niet zo veel ervaring in het juf of meester zijn.

We zijn er wel van overtuigd dat we deze klus met elkaar gaan klaren! Samen met alle kinderen, ouders, juffen, meesters en andere mensen om jullie heen, gaan we deze periode tot een goed einde brengen. Op deze manier proberen we met z’n allen te voorkomen dat er veel ernstig zieke mensen komen en dat we het Coronavirus met elkaar de baas kunnen blijven!

Hopelijk kunnen jullie intussen ook wat genieten van het mooie weer in jullie eigen tuin of op het balkon!

Heel veel succes allemaal en laat de juffen en meesters vooral regelmatig weten hoe het met jullie gaat! Kom je ergens niet uit, of wil je gewoon even iets vertellen, weet dat je altijd terecht kunt bij ons! We houden contact via Microsoft Teams, de mail en/of via de whatsapp!

Groetjes,

alle juffen en meesters van De Paulusschool!

PS we hopen jullie zo spoedig mogelijk weer allemaal in goede gezondheid op school te kunnen zien. Wanneer dat zal zijn, moeten we met elkaar afwachten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X