Nieuws vanuit de Projectgroepen 5-6 en 7-8

Naar het kunstmuseum
14 oktober 2020
Stem op het kunstwerk van De Paulusschool!
16 oktober 2020

 

Nieuws vanuit de Projectgroepen

We zijn alweer halverwege het programma van de Projectgroepen en we hebben veel gedaan en geleerd! De Projectgroep 5/6 heeft geleerd wat mindset is en welke mindset zij zelf vooral hebben als ze aan het leren zijn en uitdagingen tegenkomen. Ook hebben zij veel samenwerkopdrachten gedaan om te leren dat je vooral gebruik kan maken van elkaars kwaliteiten. Na de vakantie gaan zij een echt project uitvoeren, waar ze zich erg op verheugen!

De projectgroep 7/8 is halverwege de onderzoekscyclus. Deze week en in de week na de herfstvakantie gaan zij het onderzoek uitvoeren die wij bedacht hebben. Daarna besteden wij de tijd aan de fase concluderen, presenteren en verdiepen.

Nu eerst van de herfstvakantie genieten!

Commentaar is gesloten

X