Nieuwe adjunct-directeur

Goede start na de voorjaarsvakantie
2 maart 2021
Thema kinderboerderij
9 maart 2021

Beste ouders en kinderen,
Graag wil ik mij even aan jullie voorstellen! Mijn naam is Evelyn Sies – van der Horst en ik ben vanaf 1 februari de adjunctdirecteur van De Paulusschool. Mijn werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag dus dan kunt u mij wellicht tegenkomen. Al 24 jaar werk ik met veel passie en plezier in het basisonderwijs. In eerste instantie als
leerkracht; ik heb aan alle leeftijden meerdere jaren les gegeven. Een aantal jaren geleden merkte ik dat ik interesse kreeg in beleid en het begeleiden van teams en heb ik de opleiding tot basis bekwaam schoolleider gedaan. Inmiddels heb ik aardig wat ervaring opgedaan met het begeleiden van teams; eerst vanuit een rol als bouwcoördinator en later als adjunct. Ik vind het met name interessant om met een team de visie op het onderwijs aan kinderen steeds verder uit te diepen en telkens te onderzoeken of dat wat we doen, nog steeds aansluit bij dat wat we de kinderen gunnen.

En nog even iets persoonlijks: ik woon nu 11 jaar in het prachtige stadje Delft, met mijn man Marijn, mijn zoon Milan van bijna 9 en mijn bonusdochter Evy van 19. In mijn vrije tijd lees ik veel en ga ik graag een stukje wandelen om even in de natuur te zijn. Daarnaast schrijf ik gedichten en ben ik graag met muziek bezig. Gelukkig zijn de kinderen nu weer fysiek op school; ik kijk er naar uit hen en u te ontmoeten!

Warme groet,
Evelyn

Commentaar is gesloten

X