Naschoolse activiteiten schooljaar 2020-2021

Ook dit schooljaar worden weer verschillende naschoolse activiteiten aangeboden:

* Kinderyoga (hele schooljaar door op de vrijdagmiddag, van 14.30-15.30 uur)
georganiseerd door Atmajyoti yoga & Yogastudio MACSY. Voor meer informatie: www.macsy.nl (aanmelden via macsy94@gmail.com)

Info uit yoga land … nieuwe serie, ouder/kind yoga, schilderen, klankschalen …..

Er zijn vandaag de dag nogal wat factoren die stress veroorzaken, zelfs bij kinderen. Hierbij kan je denken aan ziekte, onzekerheid en hoge verwachtingen van het kind zelf of van de omgeving. Dit kan zich onder andere uiten in onrustig gedrag, concentratie verlies en onrustig slapen. Yoga heeft hierop een positief effect en ook op de motoriek, nervositeit, angsten, overactief of naar binnen gekeerd gedrag. Tijdens de yoga les wordt op een speelse manier aandacht besteed aan een goede, juiste ademhaling en aan balans. Een greep uit onze oefen reeks: de kat, de hond, de muis, de ster, de boom, de kraai, de plank, de kameel, de slang, de danser, de krijger, de schildpad en de krokodil. Het meditatieve mandala kleuren brengt rust.

Wist u dat er ook yoga voor volwassenen op school is? Dinsdag om 18.30 uur en om 19.45 uur. Op dinsdag en vrijdag om 09.30 uur in het CKC.

Inschrijving kan via macsy94@gmail.com of 06-30610873.

Met hartelijke groet en tot snel op de mat!

Atmajyoti yoga & yogastudio MACSY

Isabelle & Marijke.

*Mad Science workshops
Tijdens de naschoolse workshops ontwikkelen leerlingen vaardigheden die nu en in de toekomst van pas komen en geven kinderen een eerste indruk van wetenschap en techniek die ze niet snel zullen vergeten

Helaas ontvangen wij als school GEEN subsidie meer voor naschoolse activiteiten. Dit betekent dat wij de activiteiten alléén kunnen aanbieden als deze zelf worden bekostigd door ouders.

 

X