Thema De boerderij

Groep 6B helpt natuurlijk ook met het planten van bomen.
17 maart 2019
Kinderboerderij
20 maart 2019

cof

cof

cof

cof

cof

cof

cof

Wat een enthousiasme voor het thema, De boerderij. De kinderen zijn zo creatief! Ze hebben goede ideeën om hokken te maken, we lezen leuke prenten- en informatieve boeken, zingen liedjes en doen spelletjes. Nu de boerderij vorm heeft gekregen kunnen we aan de slag. De dieren worden dagelijks gevoerd, de koe moet gemolken worden en de stallen schoongemaakt. Genoeg te doen voor de boer, de boerin en de knechten.

Om de fijne motoriek te bevorderen kleien we o.a. dieren, trainen we onze vingers met versjes en oefeningen en doen we nog veel meer, maar het leukste is toch wel, het maken van scheerschuimschaapjes, eerst een beetje vies, maar dan……draaien maar!

Schaapjes maken met scheerschuim!

cof

cof

cof

cof

cof

Commentaar is gesloten

X