Aanmelden

Kennismaken met De Paulusschool

De Paulusschool is een school met jarenlange ervaring en is de afgelopen jaren flink gegroeid. Hierdoor maken wij gebruik van het gebouw van onze collegaschool Stella Nova met twee groepen. De andere 13 groepen zijn gehuisvest in ons hoofdgebouw. Om de kwaliteit van onderwijs de komende jaren te kunnen blijven waarborgen, vinden wij het belangrijk dat de school in de toekomst weer in één schoolgebouw past.
We hanteren daarom voor sommige groepen of leeftijden een (tijdelijke) wachtlijst. U kunt altijd even bellen of mailen om te informeren of er plaats is voor uw zoon of dochter.

U kunt uw kind(eren) inschrijven vanaf de tweede verjaardag. We ontvangen echter veelal meer aanmeldingen dan we kunnen plaatsen. We laten u zo spoedig mogelijk na aanmelding weten of uw zoon of dochter geplaatst kan worden.

Uiteraard hebben broertjes en zusjes van leerlingen op De Paulusschool voorrang, mits zij (ruim) voor de tweede verjaardag zijn ingeschreven. Hierna staat de inschrijving ook open voor andere kinderen.

Wilt u kennismaken met De Paulusschool en een kijkje nemen op onze school, dan kunt u telefonisch een afspraak maken voor een informatiegesprek, tel: 079-3164834.

Tijdens dit informatiegesprek leert u De Paulusschool kennen en hoort u van alles over onze manier van werken, de identiteit van de school, ons onderwijsbeleid en allerhande praktische zaken. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een kijkje te nemen bij de leerlingen die in de verschillende groepen aan het werk zijn.

Wij raden u aan op meerdere basisscholen te gaan kijken, zodat u zich een goed beeld kunt vormen welke school het beste bij uw kind past. Indien u na het informatiegesprek kiest voor De Paulusschool, dan kunt u onderstaand inschrijfformulier downloaden, invullen en inleveren bij ons op school.

De aanmelding kan dus alléén pas plaatsvinden als er een informatiegesprek heeft plaatsgevonden.

Indien uw zoon/dochter inmiddels schoolgaand is en u hem/haar wil laten overplaatsen naar onze school, dan kunt u ook een afspraak maken voor een informatiegesprek. Bij de school waar uw zoon/dochter op dat moment staat ingeschreven, zal informatie worden opgevraagd, om te zien of de onderwijsbehoeften van uw kind aansluiten bij datgene wat wij kunnen bieden. Daarnaast wil de intern begeleider mogelijk een aantal toetsen afnemen, om een goed beeld van uw zoon/dochter te krijgen. Mocht er tot evt. overplaatsing worden overgegaan, dan kiezen wij er doorgaans voor om een leerling eerst een dag mee te laten draaien. Daarna wordt de uiteindelijke beslissing tot overplaatsing genomen.

Tot ziens op De Paulusschool!

Marieke Vreeburg (directeur)

Klik hier voor het aanmeldformulier

_DSC3275selectie
X