Welkom op de pagina van groep 3b

Dit schooljaar hebben we 25 lieve, leuke, stoere, hardwerkende leerlingen in groep 3B. Starten in groep 3 blijft altijd een spannend gebeuren, maar went heel snel. De lessen zullen voornamelijk in het teken staan van leren lezen, schrijven en rekenen.

Om de overstap van de kleuterklas naar het werken aan een tafeltje zo soepel mogelijk te laten verlopen, bieden we veel afwisseling aan. Het ‘Spelend Leren’ zetten we voort in de vorm van ‘Thematisch Werken’. De kinderen gaan in de themahoek op een speelse manier ontdekken en leren over de wereld om zich heen. We hebben na elke vakantie een nieuw thema. We gaan na de zomervakantie starten met het thema ‘Kleding’.

Voor de gymles lopen we op maandag naar de Driesprong en krijgen we les van juf Isabel. De cultuurvakken staan vaak op het rooster en de leerlingen zijn er dol op; juf Marijke, juf Carla en juf Simone maken de mooiste lessen in hun vakgebied (Beeldend, Muziek en Dans/Drama) 

Uitstapjes ontbreken zeker niet en we gaan daarom elk jaar ook nog naar een voorstelling en naar een museum. Onze eigen kunsten showen we graag een keer tijdens het Paulus Got Talent! 

Wie staat er voor de groep? Op maandag, dinsdag en vrijdag staat juf Caroline er. Op woensdag en donderdag is juf Rianda er. Daarnaast loopt er ieder jaar een stagiaire in de groep mee. Wij gaan er met zijn allen een mooi jaar van maken en hebben er weer ontzettend veel zin in! 

Juf Caroline en juf Rianda

caroline.dijkstra@paulus.unicoz.nl

rianda.vanderzwan@paulus.unicoz.nl

 

Agenda groep 3b