Welkom op de pagina van groep 3b

Op deze groepspagina treft u het laatste nieuws, recente foto’s en de groepsagenda.

In het schooljaar 2021-2022 beginnen wij met deze 22 lieve, leuke, stoere, slimme, hardwerkende leerlingen van groep 3B. Een start in groep 3 blijft een spannend gebeuren. De lessen zullen voornamelijk in het teken staan van lezen en schrijven, maar om de overstap van de kleuterklas naar het werken aan een tafeltje zo soepel mogelijk te laten verlopen, zullen we ook dit jaar met het thematisch werken aan de slag gaan. De kinderen gaan in de hoeken op een speelse manier wennen aan het werken in boeken en schriften. Het eerste thema is dan ook heel toepasselijk: de school.

Op maandag, dinsdag en vrijdag staat juf Caroline Dijkstra voor de groep. Op woensdag en donderdag juf Kim Good. Daarnaast zal op maandag en dinsdag een stagiaire in de klas aanwezig zijn, juf Rabia. Rabia doet de opleiding tot onderwijsassistent en is bezig met haar tweede leerjaar.

Wij gaan er met zijn allen een mooi jaar van maken en hebben er ontzettend veel zin in!

Juf Caroline en juf Kim
Caroline.dijkstra@paulus.unicoz.nl