Welkom op de pagina van groep 5

Op deze groepspagina treft u het laatste nieuws, recente foto’s en de groepsagenda.

Dit schooljaar krijgen de 28 kanjers van groep 5 vijf dagen in de week les van Juf Juliette.

Groep 5 is altijd best een spannend jaar. We komen boven te zitten in het schoolgebouw, spelen opeens buiten met de ‘grote kinderen’ van groep 7 en 8,  krijgen opeens aardrijkskunde, geschiedenis, natuur en Engels en wij hebben vanaf april schooltuinen. Klinkt allemaal spannend, maar het maakt het ook juist een ontzettend leuk jaar.

Dit jaar is het motto in onze klas: ‘Wij maken er samen een kleurrijk jaar van!’ Er zijn dan ook veel regenbogen en gezellige kleuren terug te vinden in onze klas. Wij gaan dit motto laten slagen door ons zoveel mogelijk aan de kanjerregels van de school te houden, maar ook door in de klas veel groepsvormende activiteiten te doen. Wij gaan ervoor!

Voor meer informatie zie algemene informatie groep 5: Informatie ouders 2021-2022 groep 5

Juf Juliette
juliette.lapre@paulus.unicoz.nl