Welkom op de pagina van groep 5b

Welkom op de groepspagina van groep 5b

In het schooljaar 2022-2023 krijgen de 18 talenten van groep 5b les van juf Martha. Daarnaast leiden wij op De Paulusschool graag enthousiaste studenten op tot leerkracht. Bij ons in de groep zal dit jaar Pascale haar stage komen lopen.

Groep 5 is een bijzonder jaar, omdat we voor het eerst Engelse les en de wereldoriƫntatievakken aardrijkskunde, geschiedenis en natuur krijgen. Vanaf april staan de schooltuinen wekelijks op ons programma.

Voor de gymles lopen we op dinsdag naar de Driesprong en krijgen we les van juf Isabel. De cultuurvakken staan vaak op het rooster en de leerlingen zijn er dol op; juf Marijke, juf Carla en juf Simone maken de mooiste lessen in hun vakgebied (Beeldend, Muziek en Dans/Drama).

Ook dit jaar staan er weer leuke uitstapjes zoals het schoolreisje en musea. Onze eigen kunsten showen we graag een keer tijdens het Open Podium!

We maken er een uitSTEKENd jaar van!

Juf Martha

Agenda groep 5b